Mārupes Pizza

Kas mēs esam? Uzzini vairāk par Mārupes Pizza

24. novembrī 2020

Par mums

Savu darbību uzsākām 2019.gadā, picērijas durvis verot klusā, skaistā vietā, ko saucam arī par savējo – Mārupē! Gan mārupiešus, gan tās viesus vilinām ar svaigu, gardu ceptu picu un suši smaržu, ko ar mīlestību gatavo mūsu prasmīgie pavāri. Mūsu piedāvāto ēdienu garšas noslēpums ir rūpīgi izmeklētas, kvalitatīvas, svaigas sastāvdaļas un to kombinācijas, lai ikvienam būtu vēlme atgriezties pie mums.  Lepojamies, ka vasaras siltajos vakaros pulcējam klientus mājīgajā terasē pie garšīgu kokteiļu glāzēm un siltām vakariņām vai uzkodām, baudot saulrietu un mierpilno atmosfēru. Mārupes Pizza misija ir sniegt gardu, plašu ēdienu piedāvājumu ikvienai gaumei, kā arī dot iespēju atvilkt elpu no straujā ikdienas skrējiena.

Ēdienkartē Tu atradīsi gan plašu picu un suši sortimentu, gan sātīgus burgerus, WOK, zupas, kā arī vieglus salātus. Ja plāno ballīti ģimenes, draugu lokā vai vienkārši vēlies ieturēt maltīti kopā ar kolēģiem, piedāvājam dažādu suši setu izlasi, kas ir lielisks risinājums, lai neviens nepaliktu ar tukšu vēderu. 

Mārupes Pizza ir visnovērtētākā picērija Mārupē, pateicoties mūsu ieguldījumam tās nepārtrauktajā attīstībā, paplašinot telpas, lai uzņemtu vairāk viesus, arvien atjauninot ēdienkarti, lai būtu draudzīgi arī veģetāriešiem. Mārupes Pizza ir padomājuši arī par bērnu izklaides stūrīti, lai visa ģimene varētu nesteidzīgi baudīt laiku kopā. Ērtākai un patīkamākai attālinātu pasūtījumu veikšanai, esam vizuāli un funkcionāli uzlabojuši arī mājaslapu. 

Mārupes Pizza klienti ir iecienījuši mūsu picas, kā piemēram, iesakām nobaudīt “Iecienītā”, “Desu”, “Funghi”, kuras vari papildināt ar dažādām piedevām pēc savas izvēles. No suši sortimenta klientiem vislabāk garšo “Hot Sake”, "Philadelphia maki", "Yakudza Gold". Burgerus gatavojam īpaši gardus un oriģinālus, ar kvalitatīvu gaļas kotleti, kā arī piedāvājam veģetāro opciju. Austrumu garšas izbaudi, izvēloties Miso vai Tom Yum zupas. Vieglākai maltītei piedāvājam dažādas salātu opcijas – tradicionālie Cēzara, populārie Grieķu un mūsu jaunatklātie Laša rullīšu salāti.
 

Piegādes

Ja vēlies pusdienot vai vakariņot savās mājās, Mārupes Pizza draudzīgā komanda parūpēsies par ēdiena piegādi tieši pie Tavām durvīm! 

Tieši tik vienkārši – ielūkojies mūsu mājaslapā, izvēlies sev kāroto, noformē pasūtījumu un mūsu darbinieks sazināsies ar Tevi, lai precizētu piegādes laiku un apstiprinātu informāciju. Sadaļā “Piegāde” esam norādījuši piegādes zonas – ēdienu nogādāsim Mārupē, Jaunmārupē, Bieriņos, Ziepniekkalnā, Āgenskalnā, Šampēterī, Medemciemā, Jaunolainē un Zolitūdē. Piegādes laiks un maksa ir atkarīga no Tavas atrašanās vietas. Neuztraucies, ja tava dzīvesvieta ir ārpus atzīmētajām zonām, droši zvani uz 20100084 un mēs vienosimies par piegādi individuāli. 
 

Ātra, kvalitatīva ēdienu piegāde no Mārues Pizza, ko veic mūsu foršie kurjeri.


Pusdienu piedāvājums

Mārupes Pizza katru darba dienu no plkst. 11:30 līdz 16:30 tikai par 5.90 EUR piedāvā Tev izvēlēties dažādas ēdienu kombinācijas sātīgai pusdienu maltītei gan uz vietas, līdzņemšanai vai ar piegādi, kas Mārupē ir bez maksas (pusdienu piedāvājuma ietvaros). Izvēlies picu, suši, WOK vai kartupeļu pankūkas ar piedevu variācijām un kombinē to ar sev tīkamāko zupu un dzērienu. Pavāri ar prieku pagatavos jebkuru Tevis izveidotu komplektu, kas katru dienu tiek piedāvāti atšķirīgi Tavu pusdienu dažādībai.

Pusdienu piedāvājums par ļoti pieejamu cenu - izdevīgi un garšīgi.

Aicinām sekot Mārupes Pizza sociālajos tīklos Facebook un Instagram, ko atradīsi pie ikonām mājaslapas sākumlapā, lai piedalītos mūsu rīkotajos konkursos, kā arī nepalaistu garām aktualitātes un jaunumus.

Ja Tev ir kādi ieteikumi vai radušās sūdzības, vari to izteikt, rakstot uz e-pastu info@marupespizza.lv. Būsim pateicīgi uzklausīt ikvienu viedokli, lai attīstītos un nodrošinātu vislabāko pieredzi klientiem!

Ar siltiem sveicieniem

Mārupes Pizza komanda 

Lapu izstrādāja
Lapu izstrādāja
Mūsu atrašanās vieta

Jūrmalas iela 14, Piņķi

Informācijas tālrunis
23 20 44 33
Darba laiki

Šodien līdz 22:00

Pirmdien
Otrdien
Trešdien
Ceturtdien
Piektdien
Sestdien
11:00 - 22:00

Svētdien
11:00 - 21:00
Karte

Mēs esam picērija Mārupē

“Mārupes pizza” iespējams labakās picas un sushi pasaulē! Šeit savu īsto garšu spēs atrast ikviens.

“Mārupes pizza” spēj mainīt straujo pilsētas ikdienu un ļauj izbaudīt patīkamu un mierīgu atmosfēru, baudīt gardas picas un sushi, kā arī piedāvājumā ir vēl daudz dažādu citu gardumu.

Superīgā “Mārupes pizza” komanda ar prieku ikvienu gaidīs ciemos!

Privātuma Politika
“Mārupes Pizza” mājas lapas satura pārpublicēšana komerciālos nolūkos ir aizliegta.
Izvēlies Picēriju